maisondureve.punt.nl
Wasmachine
Van de week was ik bij Mini Wonders, vakantiegeld was gestort dus mocht ik struinen van mezelf  . Ik keek daar naar de Miele apparaatjes maar de wasmachine die ik nog nodig heb in de villa was er weer niet helaas. Dus ben ik eerst wat gaan photoshoppen want de displays op google afbeeldingen die ik mooi vond en die scherp waren, waren natuurlijk weer niet van Miele haha en Elle wilde perse een Miele, want er is geen betere zegt ze. Dus heb ik het Miele merkje er zelf digitaal op geplakt . Eerst er zelf, in paint, een doosje van ontworpen, de machine uitgeprint op hoogglans fotopappier, in elkaar gezet, het rondje uitgeknipt maar een klein stukje aan de linkerkant laten zitten zodat de deur "scharniert", een plastic dekseltje van een serviessetje gebruikt als bolglas in de deur (was van een schaal), een dop ergens van die als trommel fungeert en deze zilver gespoten, Toen van fimo een rubberen rand erin geplakt (dus ongebakken) en deze licht grijs geschilderd en voila de wasmachine is geboren.
 
Toen had ik nog geen wasmand   En ongeduldig als ik ben moest ik ook daar iets voor verzinnen. Dus zolang ik nog niet een hele mooie echte heb gevonden voldoet deze versie van een print en karton prima vind ik  .
 
 
 
 
Ook heb ik er 1 voor mijn poppenhuisdinnetje Erica gemaakt, althans, de print, de rest mag ze zelf doen want ik denk dat ze dat wel leuk vindt  . Uiteraard is die van haar de helft van formaat dan de mijne .En uiteraard hoort daar ook n wasmand bij en waspoeder  
. En Neeeeee J-tje er is niets van "Geshopt" ...
 

Reacties

A. Bouwman op 14-10-2011 09:37
Hallo Yara,
 
Op kladblog had ik gezien dat je erg mooie Uggs hebt gemaakt en hier zie ik ze ook weer staan. Ik zou ze ook graag een keer willen maken. Heb je een patroontje of een workshopje? Het liefst ook van de doos want dat maakt het geheel helemaal af.
Groetjes Aurora
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl